lauantai 6. helmikuuta 2016

TÄÄLÄ OLLAAN

Ohhoh, kylläpäs tässä onkin vireähtäny (turhankin) pitkä väli edelliseen kirjotukseen :D

Ei, en ole unohtanut, mutta nyt on päästy muuttamaan uuteen kotiin ja tavarat alkaa oleen omilla paikoillaan pikkuhiljaa.

Tää on ihana ja täällä on tilaa. TILAA HENGITTÄÄ ja liikkua potkimatta olkkarissa olevaa sänkyä ja ahtaita huoneita täynnä tavaraa.
Meidän ensi-asunto rivitalo kaksio Haukiluomassa oli saunallinen 61m2 söpö pikkukoti, mutta täällä Lentävänniemessä meillä on nyt kolmannen kerroksen kolmio, 80m2 tilaa ja huikee retro kylpyamme LED-VALOSUIHKULLA OUMAIGAAD me nauretaan sitä joka kerta kun käydään suihkussa :D En kestä! Välillä se on punainen/sininen/vihreä :D huhuh.

Laitan meidän kodista kuvia, sitten kun oon saatu kaikki listat (ja loput tavarat) paikoilleen :) 

Alakerran naapurissa asuu ahkeraan (kovaan ääneen) laulava ja pianoa soittava nainen, mutta onneksi osaa soittaa joten ihan miellyttävää kuunneltavaa :)  (suihku?)laulannasta en mitään ala arvostelemaan, koska voin vaan kuvitella miltä meikäläisen hoilaamiset kuulosti kun maalasin kylppäriä :D 

Yksi mikä on aivan ihanaa huomata, että lapsi tykkää kovasti ja viihtyy. Juoksee huoneesta toiseen ja ai että nyt kylpemisestä on tullut lempijuttu :) <3   j o k a   i l t a  on päästävä kylpeen värisuihkun alle.... :D (onneks on kiintee vesimaksu XD) 





Mitäs meidän hääsuunnittelulle kuuluu? 

Kaasojen kanssa miittinkiä ens lauantaina 13.pv. Sopivasti ennen ystävänpäiväviikonloppuna <3
Silloin viimeistellään kutsut infoineen kuoriin, mitkä olen jo valmiiksi postimerkannut ja kiikutetaan postipatelle :) Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! *sormetsuussa*

Kaikki pöytiin tulevat paperiset tehdään (mahd.) valmiiksi ja käydään päivää läpi, suunnitellaan ohjelmia sekä hillutaan mekoissa, sillä kaasojen mekot on saapuneet (itseasiassa jo hetki sitten:P)
ja oon niistä melkein enemmän innoissani kun omasta puvustani :D ne on ihan PERKELEEN UPEEEEET!!!!! Nelly.com:ista tilattu ja tähän mennessä kahdelle kaasolle ketkä päässyt sovittamaan, on ollut ykkösellä hyvät! Hyvin pientä viilausta, kuten lyhennystä täytyy tehdä, mutta muuten ne on kyllä niin 10/10 !!
Terolle hankittiin puku huippu edulliseen hintaan H&M:ltä.. Ehkäpä jotain harmaata? ja SlimFitiä tuolle crossfit veistokselle ;) enempää en siitä (kuumiksesta) paljasta, jotta jotain jää hääpäivällekkin ;D Tykästyttiin Henkkamaukan pukuun, kun se on  t o d e l l a  kevyt ja hengittävä. Hikoilevaa sorttia kun ollaan, niin tärkeää että (molempien) puku on kevyt ja miellyttävä.
Vielä kun häät on alkukesästä, toiveissa lämmin päivä (todnäk.sataa ja ukkostaa) ja paljon joraamista tiedossa, niin hiki varmasti virtaa.

Pian treffataan pitopalvelun kanssa viimeistelemään Menu ja samaten kuvaajien kanssa funtsiin päivän kulkua.

Pitopalvelu: Heinon Leipomo
Kuvaaja: Korinna Saarinen Photography
Videokuvaus: VideoTimo




Eihän tässä enää ole kun rapiat 4kk enää. NELJÄ KUUKAUTTA tsiiiisus mihin tää aika katoo.


Nyt on käynnissä supinat, kun mulla on järkättävänä toisen kaason kanssa polttarit maaliskuun morsiamelle ja omianikin oon jo alkanut (hyvällä) jännittämään. khihihi.. ;)

Kyllähän itse järkkäminenkin vain jännittää, sillä parhaansa sitä haluaa tehdä, jotta morsiamelle jää hyvä fiilis ja että hänellä olis myös mukavaa! Onhan se ikimuistoinen päivä, muiden suurten päivien rinnalla :)

Tästä jatketaan taas. Enskerralla ehkäpä hää-miitistä asiaa, mitä käyty läpi, mitä kysymyksiä herää hääpäivää ajatellen ja ofkoors ne MEKOT <3 <3














4 kommenttia:

  1. Moi! Löysin tänään blogisi ja meillä on miehen kanssa myös hääsuunnittelut käynnissä 9/2017. meillä on suunnittelut alkaneet hyvin mutta sopivan paikan löytäminen on meille tuottanut jonkin verran ongelmia. Ollaan kans täältä Tampereelta ja täällä häät halutaan pitää. Vinkkejä hääpaikoista ja sen valinnasta luettaisiin siis mielellään :) kiitos jo etukäteen!

    Alexandra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva juttu että löysit tiesi tänne :) Ja ihanaa että hääsuunnittelut on alkanut! Onnea <3

      Juhlapaikoista voisinkin tehdä postauksen. Me tosin pidetään häät meidän molempien kotikaupungissa Sastamalassa, mutta onneksi Tampere on tuttu paikka minulle ;)

      Onko sulla (teillä) jotakin tietyn tyylistä mistä haaveilette vai onko vielä suunnitelmat ihan auki? Jos osaisin vaikka heti vinkata mitä vois vähän tsiigailla heti :)

      Poista
    2. Niin ja tietty vierasmäärä on aika vaikuttava tekijä, onko 50 vai 150hlön häät :)

      Poista
  2. Moi! Löysin tänään blogisi ja meillä on miehen kanssa myös hääsuunnittelut käynnissä 9/2017. meillä on suunnittelut alkaneet hyvin mutta sopivan paikan löytäminen on meille tuottanut jonkin verran ongelmia. Ollaan kans täältä Tampereelta ja täällä häät halutaan pitää. Vinkkejä hääpaikoista ja sen valinnasta luettaisiin siis mielellään :) kiitos jo etukäteen!

    Alexandra

    VastaaPoista