tiistai 23. helmikuuta 2016

ei se, vaan ne

Uijijijujuijuijuijuijuiiiijjj !

Kaasojen mekot on oikeesti niiiiiiiiiiiin hienot. Halkeen innosta ja onnesta koska ne on täydelliset meidän juhlaan! Ja vielä kun oli ykkösellä hyvät! :) <3 tititiditiditididtitiiii
Kuvat ei ehkä ihan 10/10 anna oikeutta, kun heikot valot ymym. mutta hyvin näkee :) 

2 pinkkiä ja 1 tumma navy blue. Värit ei ainakaan vois paremmin sopia yhteen! omg.
Vaikkei meidän koristeluissa tms hirveesti näy tummansinistä, mutta sopii silti to-della hyvin.
Mekkoja ei siis valittu teeman mukaan, vaan ihan kuosin/mallin/sopivuuden mukaan :)
Haluan kuitenkin, että kaasoilla on mukava ja hyvä olla mekoissa, kuitenkin kyseessä pitkä päivä, kun vihkiminen alkaa jo yhdeltä ja heillä on kuitenkin paljon asioita mistä huolehtia päivän aikana, niin mekoissa saa yhtäpaljon kävellä kun istua.

Siksi vihkiminen niin aikasin, sillä meidän häihin tulossa paljon lapsiperheitä, niin saavat hekin sitten nauttia mahdollisimman pitkään illan ohjelmista ym. Sanotaanko näin miten suunnitteluvaiheessakin sanoin, että bändi aloittaa about pienten lasten nukkumaanmenon aikaan. :) 

Jos ihmettelette miksi yhdellä on erivärinen, on tää helpompi englanniksi sanoa. Eli minulla on yksi maid of honor ja kaksi bridesmaidia :) <3 Suomeksi mulla on on siis yksi kaaso ja kaksi morsiusneitoa? vaikka kaikki on kaasoja :D yhdellä se 'päävastuu' kuitenkin :) 

     




Mekot tilattiin nelly.comista ja tuli tosi nopeesti ja mun mielestä hyvälaatuset :) en ainakaan oo huomannut mitään suurempia kauneusvirheitä/langanpäästöjä tms. 



Mutta myöskin se toinen juttu. KUTSUT !

perfectot. Ne kuvaa meitä täysin, sopii juhlan teemaan tai no "teemaan" jos sellasta edes on kunnollista :D Nainen kun olen, on minulla täysi oikeus muuttaa mieltäni vaikka joka päivä. Kalliiksihan se tulee jos aina täytyy uusia kaikki, mutta onneksi en ole tehny vielä niitä merkittäviä teema hankintoja. Joten vaikka oma isäni mua vähän lahopäänä vielä pitääkin (ikuisena lapsena), niin kyllä multa älliäkin löytyy, kaikille epäilijöille tiedoksi. ;)

Mutta asiaan, tässä hieman kuvaa kutsuista, jotka on jo lähetetty. IIKS, muutama ensimmäinen ilmottautuminenkin saatiin heti seuraavana päivänä. Mutta osa kutsuista on vielä tuossa minun yöpöydällä odottamassa kotiinkuljetusta. Yritämme kuitenkin pitää budjetin aisoissa, niin ajattelin vähän säästää ja vien itse loput, lähinnä muutamalle kavereille :) Onneksi monet ketkä tietää saavansa kutsun, tietää myös päivän koska juhlitaan :) mutta heti kun täältä sairastuvalta parannutaan, lähden pienelle kutsu-kiesille :)





TJ




Ainiin mut (ja usein koko perheenkin) löytää snäpistä memmianniina ;)

Takana oli myös minun ja toisen kaason järkkäämät polttarit meidän maaliskuun morsiamelle.
Rauhallista illan viettoa oli pienine tehtävineen ja ilta päättyi (omalta osaltani helpotukseen) kun morsian tokas paljussa, että oli kyllä täyden kympin ilta! Polttareistakin teen omat postaukset tällä omalla rauhallisella tahdilla :D saattaa mennä päiv(i)ä tai kuukausi ;) 
Tällä hetkellä meillä vähän sairastellaan ja siksi en jaksa ruveta raapustaan, vaan keskitytään toipumiseen ja snäpin hassuun nuolevaan koiraan, mihin lapsonen on ihan rakastunut. 
"äiti, aukku, kii'i" 


Hellurei ja pysykää terveinä! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti